Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-08@21:06:53 GMT

معرفی بهترین نرم افزارهای تولید زنگ موبایل

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۸۱۷۹۶۸

معرفی بهترین نرم افزارهای تولید زنگ موبایل

خبرگزاری میزان- برای ساخت رینگتون از فایل‌های موسیقی، در این پست سه ابزار مختلف در سه پلت‌فرم اندروید، آی او اس و ویندوزموبایل معرفی شده است. به گزارش گروه فضای مجازیخبرگزاری میزان، اگر سری به بخش رینگتون گوشی بزنید، شاهد ده‌ها فایل مختلف خواهید بود که به‌طور پیش‌فرض تعبیه شده‌اند تا از آن‌ها به‌عنوان زنگ گوشی استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در این بین عده‌ای وجود دارند که به دلیل نداشتن علاقه به رینگتون‌های پیش‌فرض، یا تمایل به خاص بودن رینگتون موبایل خود، شخصا اقدام به ساخت رینگتون می‌کنند تا زنگ مورد نظر علاوه بر منحصربه‌فرد بودن، مورد علاقه‌ی آن‌ها نیز باشد.

البته منظور از ساخت رینگتون، تنها جداسازی بخشی از موسیقی‌های مورد علاقه است نه تولید آن از نقطه‌ی صفر. حتما شما هم در لیست شخصی خود ده‌ها آهنگ مورد علاقه دارید که از شنیدن آن‌ها لذت می‌برید.

به کمک اپلیکیشن‌های ساخت رینگتون می‌توانید بدون نیاز به کامپیوتر یا نرم‌افزار خاصی، بخش‌هایی از این موسیقی‌های موردعلاقه‌تان را برش بدهید و از آن‌ها به‌عنوان زنگ گوشی استفاده کنید.

این امر علاوه بر آنکه باعث خاص بودن رینگتون شما در بین دوستانتان خواهد شد، موسیقی مورد علاقه‌ی شما را نیز هنگام تماس صوتی پخش خواهد کرد. در ادامه می‌توانید به سه ابزار مختلف برای این امر در سه پلت‌فرم اندروید، آی او اس و ویندوزموبایل دسترسی داشته باشید.

اپلیکیشن Ringtone Maker - اندروید

اپلیکیشن Ringtone Maker که با دارا بودن ۱ تا ۵ میلیون دانلود یکی از محبوب‌ترین اپلیکیشن‌ها در این زمینه محسوب می‌شود، اپلیکیشنی ایده‌آل برای برش آهنگ‌ها و ساخت رینگتون است که تنها ۲.۴ مگابایت حجم و برای اجرا به اندروید ۲.۳ نیاز دارد.

این اپلیکیشن که از رابط کاربری جذابی هم برخوردار است، می‌تواند فایل‌های MP۳, WAV, AAC/M4A, AMR و ... را ویرایش کند. فایل‌های ساخته‌شده امکان تنظیم مستقیم از داخل برنامه به‌عنوان Ringtone ،Notification و Alarm را دارد و می‌توانید به آسانی هرچه تمام‌تر فایل‌های تهیه‌شده را به‌عنوان زنگ گوشی تنظیم کنید.

در بخش اصلی برنامه نیز کادری برای جستجو وجود دارد که می‌توانید با درج بخشی از نام آهنگ مورد نظر، آن را از مموری کارت خود پیدا کنید. در صورتی که فایل در حال ویرایش شما فرمت Mp3 باشد، دو امکان اضافه در اختیارتان قرار خواهد گرفت. ویژگی اول Fade In/Out فایل بریده شده است که باعث می‌شود فایل‌ها، از حالت شروع و پایان ناگهانی خارج و با نرمی خاصی FadeIN و FadeOUT شوند. ویژگی دوم در رابطه با فایل‌های Mp3، امکان تغییر حجم صدای فایل خروجی (Volume) است که می‌توانید به کمک آن، نتیجه‌ی خروجی را از لحاظ قدرت و حجم صدا ویرایش کنید.

هنگامی که تبدیل و برش فایل را به پایان رساندید، می‌توانید آن‌ها را تنها برای یک یا چند مخاطب خاص تنظیم کنید که امری جالب توجه به‌حساب می‌آید و شما را از مراجعه‌ی جداگانه به کانتکت‌های مورد نظر رها می‌کند.

اپلیکیشن Ringtone Maker - ویندوزموبایل

اپلیکیشن‌های ساخت رینگتون همیشه یکی از محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های ویندوزموبایل بوده‌اند که به کمک آن‌ها کاربران این پلت‌فرم می‌توانستند با برش زدن فایل‌های صوتی دلخواه، رینگتون‌های اختصاصی خود را بسازند و از آن‌ها برای زنگ گوشی خود استفاده کنند.

Ringtone Maker نیز یکی از این اپلیکیشن‌ها برای ویندوزموبایل است که از استقبال خوبی برخوردار بوده و به‌صورت رایگان در اختیار کاربران قرار گرفته است. این برنامه از رابط کاربری بسیار جذابی نیز برخوردار است و می‌تواند در ساخت رینگتون و تنظیم آن‌ها به‌عنوان زنگ تماس یا پیامک، یکی از بهترین انتخاب‌های ممکن باشد.

نحوه‌ی کارکرد Ringtone Maker به این صورت است که بعد از اجرا، ابتدا باید یک فایل صوتی را از گالری گوشی خود انتخاب کنید تا به‌صورت یک نمودار صوتی به شما نمایش داده شود. حال کافی است با استفاده از کلید ابتدا و انتها، بخش مورد نظر خود از فایل صوتی را مشخص کنید و سپس با لمس گزینه‌ی ذخیره، آن را به‌صورت یک فایل رینگتون ذخیره کنید.

بعد از انجام این کار از شما پرسیده خواهد شد که آیا مایل به استفاده از فایل خروجی به‌عنوان رینگتون هستید یا خیر؛ که در صورت تمایل می‌توانید همان لحظه، اقدام به تنظیم آن کنید.

اپلیکیشن Music Player - آی او اس

فایل‌های موسیقی به‌ویژه فرمت رایج Mp3 یکی از پررنگ‌ترین فایل‌ها در دنیای صفر و یک هستند. برخلاف کاربردهای مختلف موبایل همچون تماشای فیلم، عکاسی و‌... که برای بیشترین بازده به سخت‌افزارهای قوی نیاز دارند، گوش دادن به موسیقی هیچ وابستگی خاصی ندارد و از ارزان‌ترین گوشی‌های موجود تا بهترین موبایل‌های ساخته‌شده همگی قادر به پخش فایل‌های موسیقی هستند و به همین دلیل، می‌توان مهم‌ترین استفاده‌ی گوشی‌های همراه را بعد از تماس و ارسال پیام، گوش دادن به فایل‌های موسیقی دانست.

از همین رو وجود ابزاری برای مدیریت هرچه بهتر این فایل‌های محبوب در هر گوشی موبایل ضروری خواهد بود. سایت‌های مختلفی که اقدام به ارائه‌ی آهنگ‌ها برای دانلود می‌کنند، انواع و اقسام تبلیغات را در تگ‌های آهنگ‌ها جای می‌دهند که این امر در بسیاری از مواقع برای کاربران مشکل‌ساز خواهد شد.

برای مثال وقتی آهنگ را پخش می‌کنید، به‌جای دیدن نام تراک یا آلبوم مربوط به این فایل موسیقی، آدرس سایت‌ها را مشاهده خواهید کرد که این امر، به‌خصوص برای کسانی که قصد دسته‌بندی آهنگ‌ها بر اساس آلبوم و نام خواننده دارند، بسیار آزاردهنده خواهد بود.

Music Player Free اپلیکیشنی برای گوشی‌های آیفون است که برای حل این مشکل طراحی و ساخته شده است و به شما امکان دسترسی به تگ و کاور آهنگ‌ها می‌دهد و به کمک آن می‌توانید تمام تبلیغات قرار داده‌شده را از آهنگ‌ها حذف یا با نام‌های دلخواه جایگزین کنید.

نحوه‌ی کارکرد برنامه به این صورت است که با فراخوانی یک فایل صوتی علاوه بر امکان پخش آن، تمام اطلاعات قابل ویرایش و مربوط به آهنگ به شما نمایش داده خواهد شد و می‌توانید بنا بر سلیقه‌ی خود، اقدام به حذف یا اضافه کردن اطلاعات کنید.

ضمن آنکه این اپلیکیشن از مدیریت کاور نیز پشتیبانی می‌کند و به کمک آن می‌توانید کاور آهنگ‌ها را که بعضا کاورهای تبلیغاتی سایت‌ها هستند، حذف و با کاورهای دلخواه (به‌صورت آفلاین یا آنلاین) جایگزین کنید.

از تگ‌های قابل ویرایش می‌توان به نام خواننده، نام آهنگ، نام آلبوم، ژانر آلبوم، سال تولید و‌... اشاره کرد. در کنار تمام این امکانات، قابلیت ساخت رینگتون از فایل‌های موسیقی نیز در برنامه گنجانده شده است تا با یک برنامه‌ی قوی در زمینه‌ی ویرایش فایل‌های صوتی رو‌به‌رو باشیم. به کمک این ویژگی می‌توانید بخش‌های دلخواه از فایل‌های صوتی را برش دهید و به‌عنوان زنگ تماس یا پیام استفاده کنید.

منبع: زومیت

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۱۷۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهنمای جامع انتخاب و خرید نرم‌افزار حسابداری

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، وقتی نوبت به خرید نرم‌افزار حسابداری می‌رسد، باید چند نکته را در نظر بگیرید. این مطلب به‌عنوان راهنمای جامع انتخاب و خرید بهترین نرم افزار حسابداری، نکاتی را در مورد تعیین اهداف، تحقیق در مورد فروشندگان و انتخاب در محل یا بر اساس تقاضا ارائه می‌دهد. همچنین در انتخاب بهترین نرم‌افزار حسابداری انبار به شما معرفی خواهد شد. پس با ما همراه باشید.

نرم‌افزار حسابداری چه کاری می‌تواند برای من انجام دهد؟

عملکردهای استاندارد بیشتر نرم‌افزارهای حسابداری عبارت‌اند از: صورت‌حساب و پیگیری صورت‌حساب‌هایی با سررسید گذشته، گزارش ماهانه، پرداخت با کارت اعتباری، ایجاد صورت‌حساب مشتری و نوشتن چک الکترونیکی. در نتیجه خودکارسازی این فرایندها، کسب‌وکار شما شاهد داده‌های دقیق‌تری خواهد بود و سرعت کارهای روزمره و روتین در آن افزایش می‌یابد. همچنین رعایت الزامات قانونی آسان‌تر خواهد شد.

علاوه بر این، با خرید اتوماسیون اداری مربوط، ارتباطات دپارتمان ساده‌تر شده و بهره‌وری کارکنان افزایش خواهد یافت. خودکارسازی کارهای پرزحمت و زمان‌بر مثل ورود و به‌روزرسانی داده‌های مالی، زمان بیشتری را برای تیمتان فراهم می‌سازد که می‌توانید از آن برای تمرکز بر مدیریت بودجه، تجزیه و تحلیل ترندها، کشف فرصت‌های رشد و تصمیمات استراتژیک استفاده کنید. به این ترتیب، تمرکز بر اهداف سطح بالاتر می‌تواند منجر به افزایش درآمد شرکت شما شود.

تعریف اهداف و نیازهای تجاری شما

اولین گام حیاتی، بررسی اهداف کلیدی کسب‌وکار و اهداف سازمانی در آینده است. انتخاب و خرید نرم‌افزار حسابداری جدید، اغلب به دلیل ناکارآمدی نرم‌افزار فعلی انجام می‌شود و اساساً بر این الزامات تمرکز خواهد داشت، اما شما احتمالاً می‌خواهید نگاهی دقیق به اهداف بلندمدت سازمان خود و ویژگی‌های نرم‌افزار جدید داشته باشید و کشف کنید که این نرم‌افزار چگونه می‌تواند به شما در دستیابی به آن اهداف کمک کند.

به همین دلیل، مقیاس‌پذیری یک عامل مهم است: نرم‌افزار جدید نه‌تنها باید بتواند نیازهای کاربران فعلی را پشتیبانی کند، بلکه امکان رشد سازمان در آینده را نیز به‌عنوان یک کل فراهم کند. هنگامی که قصد خرید نرم‌افزارهای حسابداری جدیدی را برای سازمان خود دارید، حتماً نیازهای خاص کسب‌وکار خود را مستند کرده و آن‌ها را در نظر بگیرید. مستندسازی نیازهای سازمان به شما این امکان را می‌دهد که به طور مؤثر با فروشنده ارتباط بگیرید و مزایا و معایب هر سیستم نرم‌افزاری را ارزیابی کنید.

نرم‌افزار حسابداری داخلی در مقابل سیستم‌های حسابداری ابری

نرم‌افزارهای حسابداری ابری که به آن‌ها نرم‌افزارهای حسابداری میزبانی‌شده یا SaaS (نرم‌افزار به‌عنوان سرویس) نیز گفته می‌شود، تمام ویژگی‌ها و امکانات مشابه نرم‌افزارهای حسابداری داخلی را ارائه می‌دهند، اما در سایت شرکت نصب و نگهداری نمی‌شوند. در عوض، از یک ارائه‌دهنده خدمات اپلیکیشن شخص ثالث (ASP) که مسئولیت استقرار، ذخیره‌سازی و مدیریت مداوم آن را برعهده دارد، اجاره خواهند شد.

در این نوع از نرم‌افزارهای حسابداری، کسب‌وکارها صرفاً هزینه اشتراک ماهیانه برای استفاده از سیستم و عملکردهای آن را می‌پردازند و ارائه‌دهنده خدمات بقیه کارها را اداره می‌کند. از مزایای این سیستم‌های نرم‌افزاری می‌توان به مقرون‌به‌صرفه بودن، استقرار سریع، به حداقل رساندن نیاز به امکانات مدیریت فنی و ارزان بودن اشاره کرد. از سوی دیگر، کاهش کنترل بر روی برنامه و داده‌های مرتبط با آن، خطرات امنیتی بالقوه را افزایش می‌دهد که این موضوع، می‌تواند خسارت‌های جبران‌ناپذیری به شرکت وارد کند.

در مقابل، نرم‌افزارهای حسابداری داخلی توسط کسب‌وکار شما، در محل کار شما و روی سرورها و سخت‌افزار شرکت شما میزبانی می‌شوند و بر روی سیستم‌های کامپیوتری شما نصب می‌شوند. نرم‌افزارهای حسابداری داخلی به سرورهای داخلی نیاز دارند. نرم‌افزار روی دستگاه‌های جداگانه نصب می‌شود و اغلب باید با سایر سیستم‌های شرکت ادغام شود. همچنین یک تیم آی‌تی مستقر در شرکت باید سیستم حسابداری داخلی را در زمینه اموری چون تعمیر و نگهداری، پچ کردن، ارتقا و به‌روزرسانی مدیریت کند.

مزایای نرم‌افزارهای حسابداری تحت وب

محبوبیت نرم‌افزارهای حسابداری مبتنی بر وب با سرعت زیادی در حال افزایش است. شرکت‌ها به‌جای راهکارهایی با محوریت کلاینت / سرور، سیستم‌های حسابداری مبتنی بر وب را انتخاب می‌کنند که قابلیت دسترسی در هر زمان و مکانی به آن‌ها فراهم است. از دیگر ویژگی‌های این‌گونه نرم‌افزارهای حسابداری، می‌توان به استفاده آسان، ادغام بهبودیافته با خدمات بانکداری آنلاین، کاهش نیاز به مدیریت و هزینه کمتر اشاره کرد.

اصطلاح «نرم‌افزار مبتنی بر وب» می‌توانید به دو راه‌حل متفاوت اشاره داشته باشد. این دو راه‌حل موارد زیر هستند:

بسته‌های نرم‌افزاری حسابداری داخلی که بر روی وب یا یک مرورگر فرانت‌اند، معمولاً از طریق اینترانت‌های شرکتی مستقر می‌شوند. این سیستم‌ها اغلب به‌عنوان نرم‌افزارهای حسابداری تحت وب نیز شناخته می‌شوند.

راه‌حل‌های نرم‌افزاری حسابداری میزبانی شده یا ابری که توسط یک ارائه‌دهنده خدمات اپلیکیشن‌های شخص ثالث (ASP)، نصب و نگهداری می‌شوند. سپس از طریق رابط وب در دسترس کاربران نهایی قرار می‌گیرند.

در گذشته، سیستم‌های نرم‌افزاری حسابداری مبتنی بر وب را عمدتاً کسب‌وکارهای کوچک‌تر استفاده می‌کردند که توانایی خرید بسیاری از بسته‌های نرم‌افزاری در مقیاس سازمانی موجود در بازار را نداشتند، اما ترندهای امروزی ثابت کرده‌اند که در این روزها، سازمان‌های کوچک و بزرگ بیشتری نرم‌افزارهای حسابداری مبتنی بر وب را برای پاسخگویی به نیازهای مهم خود در زمینه مدیریت مالی انتخاب می‌کنند.

ملاحظات دیگر

بسته‌های نرم‌افزاری مربوط به امور حسابداری، امروزه برای ساده‌سازی و خودکارسازی فرایندهای مدیریت مالی پیچیده و دستی، بهبود دسترسی، دقت و تسریع تحلیل داده‌های مالی مهم طراحی شده‌اند. نرم‌افزارهای حسابداری با ساده‌سازی و تسریع فعالیت‌های حیاتی مانند بودجه‌بندی، تخصیص و مدیریت منابع مالی، تجزیه و تحلیل جریان وجه نقد، حساب‌های پرداختی و دریافتی، مدیریت تجهیزات، سرمایه و سایر دارایی‌ها و ایجاد گزارش‌های مالی، می‌توانند به طور چشمگیری بهره‌وری واحد مالی شرکت شما را افزایش دهند و در عین حال مدیریت عملکرد مالی و برنامه‌ریزی استراتژیک سازمان را بهبود بخشند. بیشتر نرم‌افزارهای حسابداری موجود در بازار، دارای قابلیت‌های مختلفی برای بهبود برنامه‌ریزی، مدیریت، کنترل و تحلیل امور مالی هستند. از جمله این قابلیت‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

مدیریت دفتر کل

مدیریت و کنترل بودجه

مدیریت وجوه نقد

پیش‌بینی مالی

مدیریت دارایی‌های ثابت

برنامه‌ریزی مالی پیشرفته

آگاهی از تمامی قابلیت‌های موجود در نرم‌افزارهای حسابداری، باعث می‌شود تا بتوانید نرم‌افزاری را شناسایی کنید که به بهترین نحو نیازهای شما و سازمانتان را برآورده می‌سازند. یکی از راهکارهایی که در این زمینه توصیه می‌کنیم، خرید نرم‌افزار انبارداری کاربرد کامپیوتر است. در ادامه، با این پکیج آشنا خواهید شد.

نرم‌افزار انبارداری کاربرد کامپیوتر

نرم‌افزار انبارداری و کنترل موجودی کاربرد کامپیوتر، با معرفی فرمول ساخت و نقشه محصولات، امکان برآورد قیمت تمام شده محصول بر اساس فرمول ساخت، امکان کنترل مقدار مصرف مواد در تولید، امکان معرفی بیست نوع ویژگی برای هر کالا، امکان تعریف انبارهای مختلف (واسط، قرنطینه، در حال ساخت و کنترلی) و پشتیبانی از دستگاه بارکدخوان، یک محصول نوآورانه و پیشرو در صنعت حسابداری و انبارداری است.

شرکت‌ها با استفاده از این نرم‌افزار می‌توانند از مزایا و امکانات ویژه آن برخوردار شوند و با برآورد تولید و قیمت محصول، در رسیدهای تولید از حواله‌های مواد مصرفی، محصولات خود را طبق نوسانات بازار و قیمت مواد اولیه، به‌صورت خودکار قیمت‌گذاری کنند. اموری چون ثبت درخواست کالا، گزارش مانده سفارش‌های خرید و فروش کالا، ثبت رسید موقت و کنترل کیفی محصول نیز در نرم‌افزار انبارداری کاربرد کامپیوتر قابل انجام است.

با این اوصاف، می‌توان نتیجه‌گیری کرد که نرم‌افزار انبارداری کاربرد کامپیوتر، بهترین نرم‌افزار حسابداری انبار و کنترل موجودی است که شما می‌توانید با قیمت مقرون‌به‌صرفه، آن را خریداری نمایید. جهت دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان، می‌توانید با شرکت کاربرد کامپیوتر تماس بگیرید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6100493

دیگر خبرها

  • راهنمای جامع انتخاب و خرید نرم‌افزار حسابداری
  • بهترین فروشگاه اینترنتی کالای دیجیتال 1403
  • بهترین بازیکن دفاعی NBA معرفی شد
  • بهترین بازیکن دفاعی سال NBA معرفی شد
  • معرفی 10 اپلیکیشن محبوب ایرانی که باید روی گوشی‌ آیفون نصب کنید
  • تدریس خصوصی فیزیک در نارمک
  • دانلود آهنگ های شاد جدید 1403
  • بهترین بروکر بازار فیوچرز برای ایرانیان
  • بهترین سایت تبلیغات کسب و کار (لیست کامل سایت‌های زودبازده داخلی و خارجی)
  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)